• Søk
  • Din handlekurv (0) kr 0,00
  • Gå til kasse

K. Aspelunds historie fra 1962 til idag

K. Aspelund ble startet som et enmannsforetak av Kjell Aspelund i 1962, og har siden da bygd seg opp til å bli en totalleverandør til bingo og lotteribransjen i Norge. Virksomheten ledes i dag av 2. generasjon.

K Aspelund as og Ringen Forlag as fusjonerte fra 1. november 2012.

Begge selskap har solgt tilnærmet samme vareutvalg gjennom flere år; og har allerede vært samlokalisert siden 2009.
Fusjonen er en naturlig konsekvens for å gjøre oss ytterligere konkurransedyktige samt for å kunne tilby enda bedre service og leveranser.
Selskapet drives videre som K. Aspelund as.

Hvorfor velge oss som din leverandør av lotteri - og bingoutstyr?

Gjennom årene har vi drevet flere bingolokaler, samt solgt alt innen lotteri- og bingoutstyr til bingokunder, foreninger og interesseorganisasjoner. Som en av Norges eldste totalleverandør i bransjen har vi solide kunnskaper og ekspertise innen området. Vår målsetning er å kunne tilby våre kunder det siste og beste innen området, enten det er snakk om produkter eller veiledning.

50 års erfaring og solid bransjekunnskap gjør at vi har den ekspertisen som er nødvendig, enten det er snakk om råd ved loddkjøp eller veiledning i forbindelse med oppstart av bingo.

Solid bedrift

I et marked hvor mange aktører kommer og går har vi klart å holde vår posisjon som foretrukket leverandør til en rekke bingo-lokaler, foreninger og lag. Dette har vi klart nettopp fordi kunden stoler på oss, og vet hva vi står for.

Hos oss forsvinner du ikke i massen, og det viktigste for oss er å finne nettopp det produktet du trenger. For oss er kunden det viktigste.

K. Aspelund AS / Prof. Birkelandsvei 24 A, 1081 OSLO / Postboks 136 Furuset, 1001 OSLO / Tlf: 22 70 90 60 / Fax: 22 70 90 61 / E-post: marked@aspelund.no / Org. nr: 996 215 385 MVA